DierenOpvangcentrum Tholen

DierenOpvangcentrum Tholen heeft al meer dan twintig jaar ervaring met het opvangen en herplaatsen van huisdieren. Meestal worden dieren  om een scala aan redenen afgestaan, maar bij DOT ontfermen we ons ook over dieren die zwervend worden aangetroffen. Daarnaast nemen wij met veel toewijding senioren viervoeters onder onze vleugels. Speciaal voor de oudere honden en katten hebben wij namelijk in 2000 de deuren van het Seniorenhuis geopend.

Jong of oud, dik of dun, verzorgd of verwaarloosd, ziek of gezond: bij ons worden dieren met open armen ontvangen en liefdevol verzorgd. Meestal wordt ons asiel voornamelijk bewoond door honden en katten, maar we herplaatsten ook geregeld knaagdieren (onder andere konijnen en cavia's) en vogels (bijvoorbeeld papegaaien en kaketoes). Wij doen ons uiterste best om voor al deze dieren een permanent thuis met een warm mandje of een gezellige kooi te vinden.

kittenshondje

Bent u op zoek naar een nieuwe huisgenoot of kunt u wel een trouwe vriend gebruiken? DOT heeft genoeg geschikte kandidaten! Neem rustig een kijkje bij het overzicht van onze asieldieren. U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een vrijblijvend bezoekje. Zie onder aan de website voor ons adres en de openingstijden.