DierenOpvangcentrum Tholen

bedankt

Wilt u DierenOpvangcentrum Tholen helpen, maar is een nieuwe huisgenoot geen optie? Geen probleem, wij weten nog wel een aantal andere manieren waarop u ons kunt steunen. En uw hulp is hard nodig!


Een steentje bijdragen

DOT is een bedrijf dat dierenwelzijn voorop stelt. Dat betekent dat wij autonoom opereren en op geen enkele manier (financieel) ondersteund worden door overheidsorganisaties. Hoewel wij ons met hart en ziel inzetten voor het bedrijf en de dieren, is de harde waarheid dat we er daarmee alleen niet komen. Dat betekent dat we uw bijdrage goed kunnen gebruiken. DOT steunen kan op verschillende manieren.

 

Financiële en materiële steun

Wij zijn altijd op zoek naar donateurs die het werk van DOT willen ondersteunen. Financiële bijdragen zijn meer dan welkom. Dit hoeven geen grote, maandelijkse bedragen te zijn; ook op materieel gebied kunt u ons uit de brand helpen. Meer informatie over donaties en giften leest u hier.

De handen uit de mouwen als stagiaire of vrijwilliger

Op zoek een stage in de dierenbranche? Klik hier voor meer info. Ook serieuze en hardwerkende vrijwilligers kunnen we bij DOT goed gebruiken. Kijk voor meer informatie over vrijwilligerswerk hier.