DierenOpvangcentrum Tholen

Leuk dat u zich wilt inschrijven voor één van de cursussen van DierenOpvangcentrum Tholen! Informatie over ons cursusaanbod is hier op de website terug te vinden. De cursussen voor beginnende en gevorderde cursisten gaan weer vanaf 6 oktober starten.

Het is belangrijk dat uw hond, op het moment dat deze de cursus gaat lopen, gezond is en goed gevaccineerd is met de jaarlijkse cocktailenting, eventueel aanvullend met kennelhoest. Bent u onverhoopt een keer verhinderd bij een van de lessen, dan is dat geen probleem. In overleg met de instructeur kunt u een inhaalles plannen. Wel willen wij u vriendelijk verzoeken afzeggingen op tijd aan ons door te geven. Zijn wij op dat moment niet aanwezig, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijven voor de cursussen van DierenOpvangcentrum Tholen kan door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Na verzending ontvangt u een bevestiging van inschrijving via de mail. Zodra de cursuskosten zijn voldaan is de inschrijving definitief.