DierenOpvangcentrum Tholen

Leuk dat u zich wilt inschrijven voor een van de cursussen van DierenOpvangcentrum Tholen! Informatie over ons cursusaanbod is hier op de website terug te vinden. De instructeurs van de cursussen van DOT zijn Cok en Angeline Verhoek.

Meer informatie over de cursus Beginners vindt u hier.

Meer informatie over de cursus Gevorderden 1 vindt u hier.

Het is belangrijk dat uw hond, op het moment dat deze de cursus gaat lopen, gezond is en goed gevaccineerd is met de jaarlijkse cocktailenting, eventueel aanvullend met kennelhoest. Bent u onverhoopt een keer verhinderd bij een van de lessen, dan is dat geen probleem. In overleg met de instructeur kunt u een inhaalles plannen. Wel willen wij u vriendelijk verzoeken afzeggingen op tijd aan ons door te geven. Zijn wij op dat moment niet aanwezig, spreek dan een bericht in op het antwoordapparaat van DOT.

Inschrijven voor de cursussen van DierenOpvangcentrum Tholen kan door een van onderstaande inschrijfformulieren in te vullen. Na verzending ontvangt u een bevestiging van inschrijving via de mail. Zodra de cursuskosten zijn voldaan is de inschrijving definitief.
Inschrijven via deze formulieren is tijdelijk niet mogelijk i.v.m. de maatregelen tegen het Coronavirus. Zodra er meer bekend is over de planning van de nieuwe cursussen zult u de formulieren weer kunnen gebruiken.