DierenOpvangcentrum Tholen

 Mede dankzij de helpende handen van dierenvrienden zijn wij van de Elkie Stichting in staat om goed voor de asieldieren te zorgen. De realiteit is namelijk dat we het alleen niet redden. Wilt u ook wat betekenen voor onze dotjes? Dat kan, graag zelfs! Hoe? Nou, bijvoorbeeld op een van deze manieren:

Donateurschap

Voor de opvang van asieldieren kunnen we uw financiële steun hard gebruiken. Al voor een bijdrage van €5,00 per maand helpt u de dieren van de Elkie Stichting rechtstreeks. Meer mag natuurlijk ook! Elke extra euro die u kunt missen, wordt door ons dankbaar ontvangen. Donateurs van de Elkie Stichting kunnen ervan op aan dat hun giften goed en nuttig worden besteed. donateurbutton website 3 klein

Als blijk van waardering voor uw donateurschap, krijgt u bij aanmelding een leuke tas met daarop ons logo en de tekst: 'Ik steun de Elkie Stichting!'. In ons jaarverslag op de website kunt u lezen wat er het afgelopen jaar is gedaan door de Elkie Stichting en waar uw geld voor gebruikt wordt. 

Wilt u donateur worden middels maandelijkse incasso? Klik dan op de afbeelding naast deze tekst

Met het invullen en versturen van dit formulier meldt u zich aan als donateur van de Elkie Stichting en gaat u ermee akkoord dat het gekozen bedrag maandelijks door middel van automatische incasso van uw rekening wordt afgeschreven. Ook kunt u ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen met daarin uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, bankrekeningnummer en het donatiebedrag. Na ontvangst van de eerste betaling sturen wij de tas naar u op.

Eenmalige gifteenmalige donatiebutton website 3 klein

Als u zich liever niet wilt binden door donateur van de Elkie Stichting te worden, kunt u ook een eenmalige schenking doen. Dit kan door te klikken op de donatiebutton aan de rechterzijde, u kunt dan het gewenste bedrag selecteren en via o.a. Ideal overmaken.
U kunt ook zelf het gewenste bedrag overmaken naar rekeningnummer NL69ABNA0563956445 t.n.v. de Elkie Stichting te Tholen. Vergeet er niet bij te zetten dat het om een gift gaat en vermeld uw naam en adresgegevens.

Erfenissen en legaten

U kunt er ook voor kiezen de dieren te steunen door de Elkie Stichting op te nemen in uw testament of ons een legaat toe te kennen. Beide zaken worden geregeld via een notaris. Bespreek samen hoe u dit het beste kunt doen, waarna de notaris uw wensen zal vastleggen in uw testament.

Adoptie op afstanddonateurbutton website 3 klein

Heeft u geen tijd of ruimte (meer) voor een huisdier, maar spreekt het idee om u te ontfermen over een specifieke hond of kat u wel aan? Dan is adoptie op afstand wellicht een interessante optie. Een aantal dieren van de Elkie Stichting is helaas niet geschikt voor herplaatsing. Wij zijn echter tegen het euthanaseren van gezonde dieren, dus deze dotjes blijven gewoon bij ons tot het einde. Extra support hierin kunnen wij heel goed gebruiken! Adoptie op afstand houdt in dat u een dier financieel ondersteunt, terwijl het in onze zorg blijft. Dit kan al vanaf €5,00 per maand. Kijk op onze asielpagina voor de op afstand adopteerbare dotjes en klik op de afbeelding naast deze tekst. U kunt in het formulier waar u dan komt aangeven welk dier u wilt steunen.

Sponsoring in natura

Steun door sponsoring in natura verwelkomen wij ook van harte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doneren van spullen als krabpalen, kattenbakken, mandjes en dekens, maar ook met voer en medicatie zijn wij geholpen. Of misschien heeft u een bedrijf en wilt u uw producten en diensten gratis aanbieden. Wat het ook is, giften in natura kunnen we bij de Elkie Stichting vast goed gebruiken. U kunt hierover contact met ons opnemen via onze contactgegevens, zoals weergegeven onder aan de website.

Vriendenloterij

Lid worden van de Vriendenloterij werkt twee kanten op: u steunt het werk van de Elkie Stichting én u maakt kans op mooie prijzen. Een leuke manier om een goed doel te steunen dus!

Meespelen met de Vriendenloterij doet u al voor €10,00 per lot per maand. De helft van dit bedrag komt ten goede aan DOT. Via deze link kunt u lid worden van de Vriendenloterij. Vul uw gegevens in, kies voor 'Ik kies een club of vereniging naar keuze' en vul hierbij het trefwoord Elkie Stichting in. Speelt u al mee met de Vriendenloterij, maar steunt u een andere organisatie en wilt u overstappen? Via deze link kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina, waar u het goede doel kunt aanpassen.

Namens de Elkie Stichting en de dieren: hartelijk dank!