DierenOpvangcentrum Tholen

Onze medewerkers

DierenOpvangcentrum Tholen wordt draaiende gehouden door een klein team van vaste krachten, ondersteund door een groep van vrijwilligers en stagiaires. Benieuwd naar de gezichten achter DOT? Maak hier kennis met ons!

Cok

Cok zit als eigenaar aan het roer van DOT. Hij is opgeleid tot dierenasiel- en pensionhouder en gedragstherapeut. Cok deed zijn eerste ervaring op bij Nationale Dierenzorg Wassenaar, waar zijn liefde voor het vak is ontstaan. In 1982 ging hij aan de slag als beheerder bij een dierenasiel in Bergen op Zoom en zo'n tien jaar later besloot hij voor zichzelf aan de slag te gaan. Cok geniet nog steeds intens van het werken met dieren en mensen. Iedere ochtend weer staat hij op met een glimlach, vastberaden om ook van die dag weer wat moois te maken.

Angeline

Angeline, eigenaresse van DOT, is de spin in het web. Ook zij is opgeleid tot dierenasiel- en pensionhouder en gedragstherapeut, en heeft jarenlange ervaring in het werken met dieren. Haar hartstocht voor dierenwelzijn zorgde ervoor dat ze op in haar vroege tienerjaren al haar best deed voor de asieldieren van het plaatselijke dierenasiel. In 1993 is Angeline (samen met manlief Cok) voor zichzelf begonnen en sindsdien staat zij dag in, dag uit met veel plezier en toewijding klaar voor haar werknemers, de klanten en alle dieren.

Renee

Renee werkt fulltime bij DOT sinds 10 juli 2015. Nadat ze zich bij het gerenommeerde Cursuscentrum Barneveld heeft laten opleiden tot ondernemer asiel/pension/kennel, is ze bij ons in dienst getreden om ondersteuning te bieden in het leiding geven aan de medewerkers van DOT in hun zorg voor de dieren en de verblijven, het begeleiden van stagiaires, baliewerkzaamheden en administratieve klussen. Zij doet dit met veel inzet en passie.

Lieneke2Lieneke is sinds januari 2020 de nieuwe medewerkster van het Dierenopvangcentrum Tholen. Ze heeft eerder de opleiding paardenhouderij afgerond en in die branche gewerkt. In februari is Lieneke gestart met de opleiding "Besluit houders hond en kat" bij het gerenommeerde Cursuscentrum Barneveld en hoopt deze in maart 2021 met goed gevolg af te ronden. Intussen werkt Lieneke met veel plezier twee vaste dagen in de week bij DOT, waar ze naast het uitvoeren van de verzorging groeit naar een functie als baliemedewerker. 

Jessica website

Jessica heeft in november jl. haar laatste dag bij het Dierenopvangcentrum Tholen gewerkt. Ze hoorde al sinds 2012 bij het team, maar wil graag haar droom najagen om in Namibië te gaan werken. Ze heeft daar al eerder een aantal maanden als vrijwilliger geholpen bij een opvangcentrum voor wilde dieren en is verliefd geworden op het land, de mensen en de dieren. Wij bedanken Jessica voor haar inzet de afgelopen jaren en wensen haar veel succes toe in Afrika!

Oproepkrachten 8

Gea en Maarten zijn de vaste oproepkrachten van DOT en zetten zich wekelijks vol enthousiasme in voor de dieren en alle andere voorkomende werkzaamheden. Ze zijn beiden begonnen als stagiaire bij het bedrijf. Allebei zijn ze nog steeds fanatiek bezig zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied.

Daarnaast is DOT altijd voorzien van een wisselende groep gemotiveerde stagiaires. Interesse in een stage bij DOT? Neem dan een kijkje op deze pagina.