DierenOpvangcentrum Tholen

high res Aikis Nosework logo paintDe cursus detectiewerk wordt gegeven door Annette Nendels van Aiki’s Nosework. Zij is een door de SIFD gecertificeerd instructrice. Annette gebruikt meerdere trainingslocaties voor haar lessen.

De lessen worden gegeven op maandagavond en donderdag avond om 19:00 en om 20:30 en bevatten maximaal 5 deelnemers per groep. De lessen vinden om de week plaats, zodat er genoeg tijd is om tussendoor het “huiswerk” te oefenen.

Tijdens de cursus gaan de honden leren verwijzen op een aangeleerde geur door middel van een clicker en een beloning (speeltje of voer). Dit wordt vervolgens uitgebouwd zodat de hond ook kan gaan zoeken met verleidingsgeuren. Voor ieder behaald level wordt er een certificaat gegeven en heeft u als cursist dus een doel om naartoe te werken. Ook kunt u hiermee deelnemen aan het jaarlijkse detectietoernooi van Scent Imprint For Dogs.

Leeftijd of ras speelt geen rol, de cursus is voor alle honden en baasjes geschikt.
Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven voor de cursus? Neem dan contact op met:

Annette Nendels
06-48177444
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de site www.aikisnosework.nl