DierenOpvangcentrum Tholen

Bij het DierenOpvangcentrum Tholen verzorgen wij ook privélessen. 
U krijgt dan individuele begeleiding van onze professionele instructrice, Angeline Verhoek. Wij kunnen u uitleg geven over honden- of kattengedrag en laten zien hoe u uw huisdier kunt begeleiden. 

 

De privéles kan betrekking hebben op algemene gehoorzaamheid zoals dat in de cursus (groepslessen) ook gedaan wordt, maar kan ook een specifiek probleem behandelen. 
Het is onze insteek om samen met u de oorzaak van het probleem te achterhalen, om vervolgens te werken naar een oplossing. Het dier én het gezin staan hierbij centraal.
Privélessen kunnen plaatsvinden bij DOT of bij u thuis.

 

Angeline geeft lesOpbouw van de les: 
Een privéles duurt gemiddeld 1 uur, maar kan in overleg ook langer of korter. We zullen daarbij eerst het doel van de les bespreken en met u ingaan op de reden waarom het dier zich gedraagt zoals hij doet. Aan de hand daarvan kunnen wij de aanpak van de gedragstraining bepalen en met u en uw dier aan de slag gaan. U krijgt tips die u direct kunt oefenen en opdrachten om zelf thuis verder aan te werken.
Tot slot kan er afgesproken worden om contact te onderhouden over de vorderingen of om een vervolgles in te plannen, afhankelijk van de problematiek en de wensen van de klant. 

 

Schaam u niet om ons te benaderen, het vragen om hulp is de eerste stap in de richting van een goede band met uw dier!