DierenOpvangcentrum Tholen

Om teleurstellingen te voorkomen, willen we u adviseren tijdig te reserveren voor het onderbrengen van uw huisdier(en) in het pension van DierenOpvangcentrum Tholen. Vooral tijdens de feestdagen en in vakantieperiodes zitten wij snel vol. Reserveren kan telefonisch op 0166-612027, via mail, aan onze balie of door DIT FORMULIER in te vullen. Als uw huisdier nog niet eerder bij ons in pension is geweest vragen wij u het formulier in te vullen zodat wij al uw gegevens kunnen verwerken.

Voor een deel van de zomervakantie hebben we helaas een stop moeten zetten op het aannemen van nieuwe klanten!

Let op: Periodes die volgeboekt zijn voor de honden:

12-07-23 tot en met 06-08-24 

 

Let op: Periodes die volgeboekt zijn voor de katten:

 

In de periode voor Oud- en Nieuwjaar stellen we vanaf 1 januari 2024  een minimale pensionperiode in van 30-12 t/m 02-01 i.v.m. de grote drukte.

Na uw reservering ontvangt u van ons een bevestiging per mail. In de bevestiging staat vermeld dat de reservering definitief wordt zodra u de reserveringskosten (= voorschot) € 50,00 per boeking per huisdier heeft overgemaakt onder vermelding van het reserveringsnummer. 

We rekenen € 3,00 administratiekosten per reservering. 

Bij annulering hanteren wij de Dibevo voorwaarden. Zie voorwaarden. Deze worden ook als bijlage meegestuurd met de bevestiging.

Zie voor meer informatie over de tarvieven van het pension de tarievenpagina